Show-Biz

Në telashe Kim Kardashian, përfshihet në një vjedhje ndërkombëtare rreth 745,000 dollarë

Ylli Kadashianëve, Kimështë përfshirë në një skandal, për vjedhje. Mediat shkruajnë se një skulpturë romake ka mundësi që të jetë vjedhur nga Italia. Mediat shkruajnë se statuja u bllokua nga dogana në portin e Los Angelos 5 vite më parë dhe çmimi saj mendohet se është 745,000 dollarë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button