LajmeShow-Biz

Po përpiqej ta bënte xheloz, Kim Kardashian nuk e ka harruar në asnjë moment Kanye West

Kanye West vazhdon të jetë në zemrën e Kim Kardashian, ndaj kjo e fundit nuk është gati të krijojë një marrëdhënie me dike tjetër. Një i afërt i familjes tregoi se jeta e saj tani është më e qetë, por e lënduar pasi martesa e saj nuk funksionoi dhe u shkatërrua.

“Ajo gjithmonë do ta dojë Kanye dhe ishte një dashuri e vërtetë, e vërtetë. Ajo është në një vend të mirë dhe është e lumtur. Ajo po e lë të shkuarën të shkojë dhe po hidhet në punë dhe fëmijët”, tha burimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button