LajmeShqiperia

U akuzuan si organizatorë të grevës, Gjykata liron dy kontrollorët e Rinasit

TIRANA
Dy kontrollorët e Rinasit, Muhin Mezini dhe Armando Fezga janë lënë në detyrim paraqitje nga Gjykata.

Ata u arrestuan në prill si organizatorë të grevës së Albcontrol në Rinas që bllokoi punën në aeroport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button