BotaOpinione

Zëvëndësoni kripën e zakonshme me atë të Himalajëve, ja të mirat që do përfitoni

Një këshillë e fundit nga ekspertët vjen për përdorimin e kripës, më saktë, për zëvëndësimin e saj. Sipas ekspertëve, kripa e Himalajeve është më e këshillueshme se ajo e zakonshmja. Kjo kripë, që nxirret pranë Himalajeve në Pakistan shtë e pasur me minerale dhe ofron përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore.

Kripa e zakonshme përbëhet kryesisht nga klorur natriumi dhe ndihmon në rregullimin e proceseve të rëndësishme në trup. Efektet potencialisht të dëmshme të përdorimit pa kriter të kripës kanë bërë që shumë njerëz të fillojnë të përdorin kripën e Himalajeve e cila mblidhet me dorë dhe përpunohet minimalisht.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button