Bota

Italia gjobit me 3 mijë euro turistët që v

Italia penalizon turistet e huaj qe cenojne resurset natytore te vendit. 41 persona janë përballur me gjobë deri në 3 mijë euro për heqjen e rërës së plazhit dhe guaskave nga ishulli italian i Sardenjës

Ata u përpoqën të largoheshin nga ishulli me një total prej 100 kilogramësh rërë, guaska deti dhe gurë të vegjël.

Tregtia e rërës, guralecëve dhe e guaskave të Sardenjës u bë e paligjshme në vitin 2017.

Turistët mendohet se e marrin rërën për ta mbajtur si “dekor”, ose e vendosin në ankand.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button