Show-Biz

Drekë së bashku, Melisa ia “bën” gropën Andit dhe Atdheut

Melisa ka publikuar në Instagram story se është nën shoqërinë e të dashurit të saj Andit dhe shokut të tyre, Atdheut. Teksa të dy po konsumojnë drekën, Melisa gjen pak kohë të tallet me ta dhe ti turpërojë.

“Jam kurioze, edhe për sa ushqim keni nevojë?”, shkruan Melisa, duke bërë tag dy djemtë.

Duket se treshja e “Përputhen” janë shtruar mirë dhe po konsumojnë pafund. Kujtojmë se Atdheu dhe Melisa patën një takim së bashku e cila dështoi, pasi asnjëri prej tyre nuk foli dhe dukej se në atë kohë, Atdheu ishte në dijeni për lidhjen e saj me Andin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button