LajmeShqiperia

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e 7 gjyqtarëve

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e shtatë gjyqtarëve. Sipas Kolegjit akuzat e PD janë të pabazuara.

Partia Demokratike kërkoi përjashtimin e 7 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor të cilët vendosën të rrëzojnë kërkesat e tyre për përsëritje të zgjedhjeve në 3 qarqe dhe sipas saj nuk garantojnë paanshmëri për 6 të tjerët.

Partia Demokratike kërkoi përjashtimin e 7 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor të cilët vendosën të rrëzojnë kërkesat e tyre për përsëritje të zgjedhjeve në 3 qarqe dhe sipas saj nuk garantojnë paanshmëri për 6 të tjerët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button