LajmeShqiperia

“Rebelimi” i kontrollorëve, Rama lëviz drejtuesin e “Albcontrol”, ndryshime edhe në KESH dhe ARRSH

“Rebelimi” i kontrollorëve, Rama lëviz drejtuesin e “Albcontrol”, ndryshime edhe në KESH dhe ARRSH.

Vetëm pak ditë në parë Bonati u lirua nga detyra me një vendim qeverie si zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Bonati e mbante detyrën si zv. ministër i MIE që nga tetori i vitit 2017.

Rikthejmë në vëmendje grevën e kontrollorëve të “Albcontrol” e cila solli pezullimin e të gjitha fluturimeve në Rinas.
60 kontrollorët e trafikut ajror të AlbControl thuajse njëkohësisht shpallën paaftësinë e tyre në punë duke firmosur një dokument se kanë stres për shkak të kushteve të vështira financiare të tyre, si pasojë e uljes së pagës nga 4400 dollarë në 2400 dollarë .

Ndërsa Ergys Verdho është shkarkuar si kreu i ARRSH dhe është emëruar drejtor i KESH.

Në vend të tij, Autoritetin Rrugor Shqiptar do ta drejtojë Evis Berberi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button