Bota

Mjeku vaksinoi 9-vjeçaren kundër Covid-19 gabimisht, e pëson keq

Një mjek në Gjermani vaksinoi gabimisht një 12-vjeçarë kundër Covid-19, dhe ky gabim i kushtoi shtrenjtë. Mësohet se mjeku është pushuar nga puna, pasi vaksina injektohet vetëm nga mosha 12 vjeç e sipër. Mësohet se mjeku u padit lëndime nga pakujdesia dhe u pushua menjëherë nga puna.

Pas kësaj ngjarje, mjeku i kërkoi falje babait të fëmijës, i cili duhet të ishte marrësi i vërtetë i dozës së vaksinës, duke deklaruar se ai e kuptonte që fëmija konsiderohej i rrezikuar. Lajmi u raportua nga media kombëtare në Gjermani. Deri më tani, fëmija që po mbahet nën vëzhgim mjekësor, nuk ka paraqitur ndonjë efekt anësor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button