Show-Biz

Ndahet përfundimisht nga Iliri, Gilberta zbulon se kë synon të bëjë për vete.

Iliri dhe Gilberta nuk janë më bashkë dhe këtë e tregoi kjo e fundit në puntatën e fundit të “Përputhen +40”. Ky çift po pëlqehej nga fansat duket se ka preference të tjera. Iliri nuk ka treguar gjë, por Gilberta ka folur hapur. “Kam filluar të konsideroj Samiun. Më ka pëlqyer shumë përqafimi i Samiut”, janë disa nga emocionet që Gilberta ka shprehur.

Iliri ka nisur një aventurë të re me Lindën dhe duket se e ka shijuar. “U ndjeva shumë alegro, ndryshe nga takimet e mëparshme që ishin stresante”, tha ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button