Lajme

“Me trëndafil”, urimi i vecantë i Edi Ramës për 30-vjetorin e Partisë Socialiste

Partia Socialiste ka sot 30 vjetorin e saj dhe kryeministri Edi Rama ka zgjedhur nje trendafil simbolik roze per te uruar kete ditelindje te familjes politike.

MIRËMËNGJES????
dhe me urimin gëzuar ditëlindjen e Partisë Socialiste për të gjithë ata që kanë dhënë e i japin PS????diçka sado të vogël, si edhe me zotimin se do të vazhdojmë përpjekjen që PS????të bëhet më e mirë për të gjithë të tjerët, ju uroj një fundjavë të qetë????-shkruan Rama ne fqen e tij zyrtare.

Ne aktivitetin e PS diten e sotme, eshte parashikuar edhe prezantimi i programit qeversises per 4 vjecarin ne vazhdim pas fitores ne zgjedhjet e 25 prillit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button