Shqiperia

Në Belsh nuk gjen vende, fundjava e ngarkuar me vizitorë

Nese plani juaj është te vizitoni Belshin ketë fundjave bën mire te zgjoheni herët pasi me vone ne Belsh nuk mund te gjesh as vend parkimi dhe as restorant.

Fundjava e gjen Belshit te mbushur plot si nje nga destinacionet me te bukura tashme. Natyra është treguar bujare, por gjithashtu edhe Qeveria me investimet e akorduara.

Shndërrimi total dhe i menjehershem i Belshit duket se e ka gjetur te papërgatitur infrastrukturën akomoduese megjithatë duket se po nisin investimet e para.

82 liqene te cilat nuk mjafton nje fundjave per ti vizituar te gjitha. Përdorni biçikletat jo vetëm per te shëtitur, por edhe per me shume kënaqësi ne ajrin e pastër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button