Lajme

Maturantët nuk i ndalin protestat, bllokojnë Rrugën e Durrësit

Maturantët edhe ditën e sotme kanë vijuar me protestat, ku kërkojnë uljen e pragut të pikëve. Ata pretendojnë se edhe këtë vit, provimi i matematikës ishte shumë i vështirë.

Ata janë vendosur përpara Ministrisë së Arsimit duke bllokuar kështu edhe Rrugën e Durrësit ku po devijohet lëvizja e mjeteve. Maturantët pretendojnë se provimi i matematikës ishte i vështirë dhe i pabazuar në ato që ata janë përgatitur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button