Shqiperia

Maturantë në Fier pas takimit me përfaqësuesen e arsimit: U sqaruam, nesër futemi në provim

Maturantët e Fierit do të futen nesër në provimin me zgjedhje. Këtë vendim e arritën pas takimit që ato zhvilluan me përfaqësuesen e arsimit në Fier, ku thanë se u është premtuar se testi i matematikës do të rishikohen pikët, atë që ministrja Kushi e dha si vendim pak më herët.

Do bëhet vlerësimi i të gjithë provime të matematikës dhe të shihet se deri ku kanë shkuar pikët maksimale dhe në bazë të tyre do përcaktohet edhe nota. Nesër do të futemi në provim pasi na kanë premtuar shumë dhe nuk besojmë se do të dalin nga fjala”, thanë maturantët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button