Show-Biz

Pa make-up dhe veshur thjeshtë, Camila Cabello i kundërpërgjigjet kritikuesve

Këngëtarët Camila Cabello dhe Shaën Mendes, të cilët prej vitesh janë një çift, nuk ngurrojnë të bëjnë një jetë normale, pa menduar për perfeksionin.

Ata janë fotografuar së fundmi në rrugë, të veshur sa më thjeshtë.

Kujtojmë se Camila pak ditë më parë u bullizua për fotot me bikini që iu publikuan, duke e gjykuar për kilet që ka marrë dhe për faktin që nuk kujdeset për veten.

Si duket, Camila iu përgjigj në mënyrën më të bukur kritikuesve. Ajo nuk do ndryshojë për njerëzit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button