Bota

Teoria që po çmend rrjetin: Ishujt misterioz pranë Dubait, parajsa apokalipsi për të pasurit

Mbështetës të teorive të konspiracionit pretendojnë në TikTok se një grup ishujsh misterioze pranë Dubait, janë zona të sigurta apokalipsi për të pasurit dhe të famshmit.

Mbështetës të teorive të konspiracionit pretendojnë në TikTok se një grup ishujsh misterioze pranë Dubait, janë zona të sigurta apokalipsi për të pasurit dhe të famshmit.

Ishujt artificial, të njohur zyrtarisht si World Islands, janë emërtuar në bazë të pjesëve të ndryshme të globit si Gjermani, Australia e disa shtete amerikane. Njëri mban mban emrin Michael Schumacher, në nder të ish-kampionit të “Formula Uno-s”, të cilit thuhet se iu dhurua pasi fitoi Grand Prix në 2006.

Çfarë janë duke planifikuar këta”, pyesin disa përdorues të TikTok-ut pasi një prej tyre zbuloi hartën e ishujve dhe ua shpërndau edhe të tjerëve. Ka megjithatë edhe nga ana që përpiqen ta shohin më ftohtë të gjithë këtë çështje, e thonë se ishujt janë krijuar nga sundimtari i Dubait, sheiku Mohammed bin Rashid Al Maktoum si një lloj rezorte private dhe luksoze, ku mund të ndërtohen banesa e shtëpi pushimi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button