Show-Biz

Atdheu mesazh dashurie Sarës: E imja

Tashmë është më se zyrtare se Sara dhe Atdheu janë bashkë. Në një foto që Sara ka publikuar së fundmi, Atdheu i ka komentuar me një fjalë që nënkupton shumë.

Atdheu komentoi, “E imja”, duke lënë edhe një emoji me sytë zemra. Duket se keqkuptimet mes tyre kanë përfunduar dhe ndjenjat kanë triumfuar.

Çifti doli përputhur nga emisioni “Përputhen” duke shkaktuar shumë trazira. Gjithashtu shumë njerëz pranë tyre nuk besuan për dashurinë e tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button