Rajoni

Mori leje për lirim të përkohshëm, shqiptari nuk kthehet më në burg, shpallet në kërkim nga Greqia

GREQI
Një shqiptar nuk është rikthyer më në burg në Greqi pasi mori lejen e përkohshme për lirim.

38-vjeçari u lirua dhe pasi përfundoi afatin nuk u rikthye për të vijuar dënimin në burgun bujqësor të Kassavetias.

Ai ishte dënuar për vjedhje dhe sot i mbaroi liria, por ai nuk është paraqitur në burg dhe është shpallur në kërkim nga autoritetet greke.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button