Show-Biz

Rezart Veleshja gjen dashurinë, ja kush ia mori zemrën

Dua të bëj një gjë shumë të thjeshtë. Nuk kam qejf që ta bëj te Pallati i Kongreseve apo pallate të tjera. Lumturinë e gjej te personi që kam, jo te të tjerët. Shoqëria aq janë, 5 veta, të tjerët janë kot se ke 10 vjet pa i takuar”,- tha ai

I pyetur se cili është më xheloz në marrëdhënie, Veleshnja tha asnjëri prej tyre, sepse e njohin shumë mirë njëri-tjetrin. Ndërsa në lidhje me bashkëjetesën, aktori tha se është 35 vjeç dhe nuk është shkëputur nga prindërit e tij pavarësisht se e ka pasur mundësinë. Prandaj, as tani që do të martohet, nuk do të ndodhë diçka e tillë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button