Lajme

Nuk ka datë për Konferencën e parë për Shqipërinë, Bullgaria nuk heq dorë nga bllokimi i Shkupit

Mediat maqedonase shkruajnë ditën e sotme se Bullgaria nuk do të heqë dorë nga bllokimi i Shkupit, në këtë mënyrë duke penguar dhe daten për Konferencën e parë ndërqeveritare dhe për Shqipërinë.

Sicc ësht paralajmëruar deri më tani, vendimi për Tiranën dhe Shkupin zyrtar merret ne bllok, që do të thotë se ose do të jetë vendim pozitivi për të dyja ose negativ për të dyja.

Nga ana tjetër, vendi ynë ka plotsuar kushtet për dhënien e datës se Konferencës së Parë Ndërqeveritare. Madje Shqipëria ka arritur të bindë dhe vende skeptike si Holanda, Danimarka, etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button