Lajme

Kryeministri Rama prezanton Portalin Kombëtar të Punësimit, ja çfarë duhet të dini

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin në Facebook duke prezantuar një risi të qeverisë. Këtë herë ka të bëjë me punësimin në mënyrë online.

“MIRËMËNGJES

dhe me risinë tjetër digjitale, Portalin Kombëtar të Punësimit, vendtakimi mes punëkërkuesve dhe punëdhënësve, ju uroj një ditë të mbarë

***për punë të denjë dhe të ardhme të sigurtë, kliko në:”, shkruan kryeministri.

Më herë, kryeministri prezantoi regjistrimin e fëmijëve në shkollë, në mënyrë online.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button