Show-Biz

Me dhe pa fotoshop, ndjekësit demaskojnë Enca Haxhiajn

Enca Haxhiaj është akuzuar gjithmonë për fotoshop, ndërsa këngëtarja nuk ka pranuar asnjë akuzë. Së fundmi, faqja Vipat e Bllokut në Instagram, ka demaskuar këngëtaren, duke përzgjedhur dy foto të sajat.

Njërën që e ka postuar vetë Haxhiaj dhe tjetrën, që foto e shkëputur nga një video, ku duket trupi i vërtetë i Encës.

Këngëtarja merr gjithmonë vëmendje për format bombastike që publikon në Instagram. Ajo pritet të publikoj këëngën më të re, ku pjesë ka marrë edhe Beart Rexhepi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button