Lajme

U arrestua për korrupsion, SPAK nis hetim pasurie për prokurorin Selim Hasa

SPAK ka nisur hetim pasurie ndaj prokurorit Selim Hasa të dyshuar per korrupsion me sistemin e drejteisë. Ne kontrollin e automjetit e sendeve personale Hases nuk i jane gjetur vlera monetare. Në banese i janë gjetur 1.1 mil leke dhe afro 2 mije euro.

Ne çështjen për të cilën dyshohet se pushoi hetimit kundrejt parave SPAK ska siguruar si prove parate, por dyshon se keto para ne banese jane nga aferat me drejtesise. Spak do ti kerkojë prokurorit justifikimim e parave te cilat me vendim gjykate jane vendosur ne sekuestro preventive. Vete hasa ne masen e sigurise mohoi perfshirnen ne korrupsion dhe shleljen e ligjit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button