Show-Biz

Pas ndarjes, Mevlani ndërmerr vendimin e papritur ndaj Ledjanës

Ledjana dhe Mevlani tashmë nuk kanë asnjë raport me njëri tjetrin.

Një pjesë e mirë e publikut donte t’i besonte “dashurisë” së tyre, që madje momentin kulminant e kishte kur Mevlani i dedikoi Ledjanës një këngë.

Mirëpo, pas ndarjes konkurrentja hodhi një hije dyshimi se Mevlani mund ta kishte vjedhur këngën që i kishte dedikuar asaj. Në InstaStory, ajo publikoi një pjesë nga kënga “Ledjana” ku në fakt vihej re se nuk e këndonte Mevlani.

Vjen së shpejti versioni origjinal”, ka shkruar Ledjana përkrah videos së shkurtër, duke treguar se për pak kohë do të zbulohet gjithë e vërteta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button