Show-Biz

Sara e pranon më në fund: Atdheu është etapë e mbyllur, ka qejf më shumë brunet

Sara ka pranuar publikisht se i ka dhënë fund romancës me Atdheun.

E ftuar në emisionin “Top Arena” ka hedhur dyshime se pëlqen më shumë brunet, por nuk zbuloi detaje të tjera.

Sara: Nuk jemi bashkë. Nuk ka qenë lojë, pëlqimi ka qenë, thjesht mospërputhje karakteresh.

Më duket sikur ka qejf më shumë brunet, kot u lodhëm ne të dyja, na iku gjithë mundi kot. Nëse do e gjeja në tradhti, do vazhdoja jetën time. Etapë e mbyllur Atdheu, ngelet respekti.

Sara dhe Atdheu kanë dalë çift nga programi, ndërsa shpesh ka pasur lajme të krisjes së marrëdhënies së tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button