Bota

Tornado “Elsa” kërcënon Floridën, meteorologët japin paralajmërimin

Meteorologët që monitorojnë Oqeanin Atlantik shprehen të shqetësuar për lajmin se një stuhi tropikale është shndërruar tashmë në një uragan të mirëfilltë, që po zmadhohet gjithmonë e më shumë dhe po i drejtohet Karaibeve.

Por më shumë se dimensionet e ”Elsës”, shqetësohen për kohën që ajo lindi. Sipas ekspertëve, ky është uragani që është shfaqur më herët në 9 vitet e fundit, rreth një muaj më parë se mesatarja që karakterizon stinën e uraganeve në këtë cep të botës. I fundit që është shfaqur më herët ka qenë uragani ”Chris” në vitin 2012.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button