Show-Biz

Sëmuret në mes të koncertit në Berat, Aleksandër Gjoka përfundon spital

Një lajm i trishtë ka ardhur nga Aleksandër Gjoka. Ky i fundit ka përfunduar në spital një natë më parë, teksa po jepte concert në Berat.

Mësohet se këngëtari ka pasur luhatje tensioni, duke e detyruar kështu që të dalë nga skena dhe të shkojë në spital. Prej kohësh, këngëtari vuan nga diabeti dhe tensioni. Gjendja e tij shëndetësore është stabilizuar pas mjekimit të marrë nga mjekët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button