Lajme

Anglia e kërcënuar nga Covid-19, Johnson: Kujdes pasi të lehtësojmë masat, pandemia nuk ka mbaruar

Kryeministri britanik një ditë më parë ka folur për lehtësimin e masave që pritet të vendosen më 19 korrik. Ai bëri thirrje pë rkujdes, pasi situata e Covid-19 në vend nuk është aspak premtuese.

Pandemia globale nuk ka mbaruar ende. Rastet do të rriten ndërsa ne lehtësojmë masat dhe ne duhet të bëjmë kujdes pas heqjes së kufizimeve”, tha kryeministri.

Qeveria thotë se pavarësisht rritjes së infeksioneve, si vdekjet ashtu edhe shtrimet në spital mbeten më të ulta se më parë, duke treguar që vaksinat shpëtojnë jetë dhe janë të sigurta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button