Lajme

U dënua me 2 vite burg, ndryshon trupa gjykuese e çështjes së Adriatik Llallës

Ndryshon trupa gjykuese e apelit të cilët ishin në ngarkim të dosjes së ish-kryeprokurorit të përgjithshëm Adriatik Llalla.

Sipas News24, mësohet se gjyqtarët Dhimitër Lara dhe Saida Dollani kanë dhënë dorëheqjen.

Ata kanë qenë pjesë e trupës gjykuese që kanë vendosur sekuestron e pasurive t ëish-kryeprokurorit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button