Lajme

Lokalet në “Lungomare” letër Ramës: Zgjasni orarin e lejuar deri në orën 02:00

Pronarët e lokaleve në zonën e Lungomares i kanë dërguar letër kryeministrit Edi Rama ku i kërkojnë të shfuqizohet akti normativ që kufizon aktivitetin.

Në letër, ata shprehen në letër se ky akt dhe kufizimet po sjellin falimentimin e tyre dhe kërkojnë që bizneset të operojnë deri në orën 02:00.

Kujtojmë se gjatë këtyre ditëve, pronarë lokalesh në shumë qytete të vendit kërkojnë nga kryeministri që të lehtësojë orën policore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button