Lajme

Tre ditë pa energji elektrike, ja zonat e Tiranës dhe oraret

Në datat 17-20 korrik do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë dhe energjia do të stakohet për disa orë.

Më 17 korrik në fashën orare 09:00-15:00 pa energji do të jetë pjesërisht zona pranë Ish Tregut Elektrik, rruga ‘Petro Nini Luarasi’, rruga ‘Zonja Curre’ dhe Pallati Dola.

Në orarin 14:00-18:00 pa energji do të jetë pjesërisht Ura e Limufit në drejtim të rrugës së ‘Rinasit’

Në datën 18 korrik pjesërisht do të jetë pa energji elektrike Bruk, Bërxull, Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e ‘Rinasit’ deri te SGS gjatë orarit 10:00-14:00.

Në datën 19 korrik gjatë orës 09:00-15:00 do të jetë pa energji pjesërisht Laknasi.

Në datën 20 korrik gjatë orarit 09:00-15:00 pa energji do të jetë pjesërisht rruga Kamez-Valias, Kasall.

NJOFTIM

Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 17-20 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 17-20 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tirane.

Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura

17 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: zona pranë Ish Tregut Elektrik, rruga ‘Petro Nini Luarasi’, rruga ‘Zonja Curre’ dhe Pallati Dola

14:00-18:00

Pa energji pjesërisht: Ura e Limufit në drejtim të rrugës së ‘Rinasit’

18 korrik

10:00-14:00

Pa energji pjesërisht: Bruk, Bërxull, Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e ‘Rinasit’ deri te SGS

19 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: Laknas

20 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: rruga Kamez-Valias, Kasall.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button