Show-Biz

Cila është më seksi, Jasmina apo Ana 2? Andi i Përputhen befason me përgjigjen

Pas daljes nga “Përputhen”, Andi dhe Jasmina i ndanë një herë e përgjithmonë rrugët me njëri-tjetrin. Gjërat mes tyre kanë shkuar aq keq, sa Andi i ka habitur të gjithë me veprimin e tij të fundit.

Andi ka refuzuar të thotë emrin e Jasminës në emision, duke lënë të kuptohet se nuk ka dëshirë as ta përmendë.

Siç tashmë dihet, ai është prezantues i emisionit “Natë Vere”, ku ishte së fundmi i ftuar Fation Kuqari. Andi po i lexonte Fationit pyetjet e fansave, mirëpo një prej tyre e kishte pyetur “Kush është më seksi, Jasmina apo Ana 2?”.

Pyetja u lexua nga vetë Fationi, i cili tha Ana 2, pasi Andi refuzoi të lexonte emrin e Jasminës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button