Lajme

Rritje e frikshme e rasteve të reja,“ishulli i VIP-ve” nën masa të rrepta anti-Covid

Autoritetet greke kanë vendosur rregulla të rrepta bllokimi në ishullin Mykonos, për shkak të rritjes së fundit të rasteve të koronavirusit. Vendimi u njoftua nga Zëvendës Ministri i Mbrojtjes Civile Nikos Hardalias.

Për shkak të shpërthimit shqetësues lokal të epidemisë gjatë 24 orëve të fundit, me shpërthime dhe grupe të shumta, qeveria vazhdon me miratimin dhe zbatimin e masave të veçanta për ishullin e Mykonos.

Disa nga masat e marra janë ndalimi i qarkullimit nga 01.00 në mbrëmje deri në 06.00 në mëngjes, me përjashtim të arsyeve të punës dhe arsyeve të rënda shëndetësore, ndalimi i muzikës 24 orë në ditë, duke filluar sot nga ora 18:00.

Sipas mediave greke situata në Mykonos kishte arritur në pikën e kthimit pasi palët ishin jo vetëm të përditshme por edhe qindra. Policia nga një pikë e tutje nuk ishte në gjendje të përgjigjej dhe për pasojë, u vendosën masa më drastike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button