Lajme

Komiteti Teknik i Ekspertëve propozon zgjatjen e orarit të muzikës

Komiteti Teknik i Ekspertëve propozon zgjatjen e orarit të muzikës

“Në Shqipëri kemi një situatë të qëndrueshme edhe në kushtet që nga 1 korriku masat janë lehtësuar. Është e rëndësishme edhe karakteristika që tha profesori për personat që janë të sëmurë. Fashat e vaksinimit duhet të ishin vaksinuar.

Mosvaksinimi është arsyeja kryesore pse ata shfaqin formë më të rëndë të COVID. Komiteti i Ekspertëve., duke u bazuar në të dhënat e deritanishme dhe vaksinimit, propozon zgjatjen e orarit nga 22:00 deri në 23:00. Masat e tjera mbeten në fuqi si përpara”, tha Rakacolli.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button