Lajme

Vajza, bëni kujdes! Ja si ta kuptoni nëse ai po tregohet i sjellshëm apo po flirton

Është e lehtë të keqinterpretohet një qëndrim i mirë. Disa burra janë shumë të dukshëm kur përpiqen të tërheqin vëmendjen e një gruaje, por të tjerët janë më pak të guximshëm. Në të njëjtën kohë, ka burra të këndshëm dhe gallatë që nuk kanë asnjë qëllim joshës. Si t’i dalloni? Këtu janë disa shenja:

Vëzhgoni se si ju shikon. Nëse është miqësor, ai mban kontakte me sy dhe i kushton vëmendje asaj që ju thoni, nëse flirton kontakti i tij me sy nuk është vetëm “kontakt me sy”. Vështrimi i tij duket se zgjat, duke i kushtuar vëmendje gojës.

Kini kujdes se si ju prek. Nëse ai është miqësor, prekja e miqve është plotësisht normale. Prekja e njerëzve që sapo keni takuar nuk është gjithmonë e papërshtatshme. Për shumicën e njerëzve, një trokitje e lehtë në dorë ose shpatull nuk është ndonjë gjë e madhe dhe nëse dikush është takuar me ju një ose dy herë, por asgjë më shumë, atëherë nuk ka shumë për të menduar. Nëse dikush që po flirton me ju dëshiron që ju të dini se po flirtojnë me ju, atëherë kufiri midis prekjes platonike dhe prekjes flirtuese është ai që gjithmonë do të duhet t’i përgjigjeni me instinktet tuaja.

Kini kujdes se si ju përshëndet. Nëse punoni në të njëjtën zyrë, shkoni në të njëjtën shkollë ose ecni në të njëjtën rrugë çdo mëngjes, atëherë është krejt e natyrshme që ai t’ju përshëndesë me një “Mirëmëngjes!” ose “Gëzohem që të shoh!” sa herë që kalon pranë. Nga ana tjetër nëse ai është i interesuar, përveç përshëndetjes ai mund të dëshirojë të dijë se çfarë bëni, ku po shkoni, si jeni dhe ndoshta ai madje mund të vlerësojë edhe pamjen tuaj.

Ai bën shaka me ju me një farë këmbënguljeje. Një shok mund të dojë të bëjë shaka me ju, por ndoshta ai bën shaka edhe me gjithë të tjerët; mbase ai është vetëm kllouni i klasës, gjithmonë duke u argëtuar pa marrë parasysh se me kë mund të jetë. Nëse ai është i interesuar, ai nuk bën shaka vetëm për të bërë ty dhe gjithë të tjerët për të qeshur; është ngacmim i drejtpërdrejt për të irrituar diçka brenda jush. Ndërsa disa burra mund të flirtojnë me pamjen e bukur dhe hijeshinë e ëmbël, burra të tjerë flirtojnë me humorin dhe ngacmimet e tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button