Lajme

Mos e mundoni më shumë veten, këto shenja tregojnë se lidhja nuk ka të ardhme

Marrëdhëniet sot janë të vështira dhe shumë të komplikuara. Shpesh herë, shumë lidhje në dukje duken të lumtura dhe jetëgjatë, por në fakt, disa shenja që shpesh herë injorohen, tregojnë më shumë. Duhet të jeni gjithmonë koshient, por jo paranojakë, në mënyrë që të kuptoni nëse lidhja që keni nisur, ka një të ardhme apo jo.

Nëse partneri juaj deklaron dashurinë e tij për ju në rrjetet sociale, por në të vërtetë ai është i ftohtë është një shenjë. Fakti se shprehet në Instagram, nuk tregon asgjë. Nëse ju mungojnë shenja të tilla vëmendjeje kur jeni vetëm me partnerin tuaj, dhe ai i ofron ato vetëm përmes internetit ose kur jeni në shoqërinë e miqve, duhet të pyesni veten nëse gjithçka në marrëdhënien tuaj është aq rozë sa mendonit deri më tani.

Mos bëni plane afatgjata; Në rast se plani i vetëm i përbashkët që bëni me partnerin tuaj lidhet me pushimet tuaja të radhës ose shkuarjen në një restorant, është një shenjë që ai nuk mendon shumë për të ardhmen me ju dhe shikon romancën tuaj si diçka që do të përfundojë më shpejt ose me vonë.

Partneri/ja juaj shikon shumë shpesh dashuritë e tij të mëparshme; Shumë njerëz nuk mund të pendohen për fundin e romancave të mëparshme, por kjo nuk do të thotë se është mirë të flasësh për të njëjtën pushim me partnerin tënd aktual.

Në këtë mënyrë ata vetëm tregojnë se nuk e kanë kapërcyer ish-partnerin e tyre, gjë që tregon se ata nuk janë 100% të përkushtuar ndaj personit me të cilin aktualisht janë në marrëdhënie. Nuk ka kuptim t’i luteni partnerit tuaj të mos flasë më për dashurinë e tij të vjetër, pasi vetë fakti që ai ka nevojë të flasë për të tregon se ai ende nuk është i gatshëm të lidhet me ju.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button