Lajme

Operacioni ndërkombëtar “Shpirti”, Apeli lë në fuqi masën e GJKKO për të arrestuarit

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka lënë në fuqi masën e vendosur nga GJKKO më datë 04.07.2021 për të arrestuarit e operacioni ndërkombëtar “Shpirti”, ku u kapën mbi 6 ton drogë.

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar,

Vendosi: miratimin e vendimit nr 45, date 30.06.2021 dhe te vendimit nr 51 date 04.07.2021 te gjykates se posacme te shkalles se pare per korrupsionin dhe krimin e organizuar per pjesen e ankuar nga te hetuarit MÇ, ShK, MS, AN, AK, IG, TK, SK, ÇGj, IB, EZ, AZ, LZ, GZ, EH, KA.

Mospranimin e ankimit te paraqitur mga i hetuari FL ndaj vendimit te caktomit te mases se sigurimit me ne 45 dtae 30.06.2021 vazhduar me vendimin nr 52 date 04.07.2021 te gjykates se posacme te shkalles se pare per korrupsionin dhe krimin e organizuar”, shkruan gjykata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button