Lajme

Ulërimat e të moshuarës së përfshirë nga flakët zgjuan fqinjët, policia: 72-vjeçari po i binte kokës me grushte

Ishin ulërimat e forta të Dashurie Janaqit, e përfshirë nga flakët ato që bënë fiqnjët të njoftonin policinë e cila mbërriti menjëherë në vendin e ngjarjes.

Në shtëpinë e çiftit të moshuar, gjëja e parë që pa policia ishte 72-vjeçari i cili shfaqej i penduar dhe duke i rënë kokës me grushte, pasi kishte lyer me benzinë bashkëshorten dhe i kishte vënë flakë.

Ishin ulërimat e forta të Dashurie Janaqit, e përfshirë nga flakët ato që bënë fiqnjët të njoftonin policinë e cila mbërriti menjëherë në vendin e ngjarjes.

Në shtëpinë e çiftit të moshuar, gjëja e parë që pa policia ishte 72-vjeçari i cili shfaqej i penduar dhe duke i rënë kokës me grushte, pasi kishte lyer me benzinë bashkëshorten dhe i kishte vënë flakën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button