Lajme

Mbaron vera në Rusi, nis bora dhe ulen temperaturat

Në Rusi ka nisur dëbora dhe janë ulur temperaturat, ndërkohë që në shumë vende në Europë po digjen nga zjarri shkaktuar nga temperaturat e nxehta. Shoferë kamionësh kanë filmuar borën që ka nisur orët e fundit në Rusi, duke marrë shumë vëmendje.

Ndërkohë që kjo pritej në Rusi, pasi disa ditë më parë, meteorologët kishin paralajmëruar se temperaturat do uleshin deri në -4.

Mot i tillë është edhe në Brazil, duke shkuar temperatura -8 gradë dhe sipas të moshuarve, kjo klimë në verë nuk ishte parë 60 vite më parë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button