Show-Biz

Aurelën e “tradhtojnë” shokët, i zbulojnë emrin e djalit

Aurela Hoxha është bërë nënë dhe çdo gjë të tijën e ka mbajtur sekret. Ajo ka publikuar foto me të, por e ka mbuluar fytyrën. Por, ka qenë Endriti Mërtriti që ka zbuluar një detaj, por nuk dihet nëse kjo e ka mërzitur modelen.

Ndërkohë, Endriti ka publikuar një foto në Instagram, ku ka dalë më Dorina Gegiçin. “ Daja dhe tezja më ‘cool’ të Alaronit”, shkruan ai në foto. Nuk ka munguar replika e Aurelës, “Të dua daja”, shkruan ajo.

Aurela e ka mbajtur të fshehtë martesën, shtatëzaninë edhe lindjen.

Por, tani ajo nuk fshihet më.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button