Lajme

Fluks në Portin e Durrësit/ Mbi 6 mijë udhëtarë vetëm mëngjesin e të mërkurës

Mijëra emigrantë dhe shtetas të huaj kanë zgjedhur që pushimet e verës t’i kalojne në vendin tonë.

Këtë të mërkurë, nga Porti i Durrësit kanë hyrë mbi 6 mijë shtetas, ndërsa përgjatë tre ditëve të fundit kanë mbërritur në vendin tonë mbi 20 mijë mijë udhëtarë, mes tyre 9500 të huaj dhe mbi 8500 automjete.

Gjithashtu, nga Porti i Durrësit në tre ditët e fundit kanë udhëtuar drejt Italisë mbi 8200 shqiptarë dhe të huaj, me mbi 3 mijë automjete.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button