Lajme

Nuk pranuan që të marrin vaksinën anti- Covid, CNN pushon nga puna 3 punëtorë

Situata e Covid-19 vjen duke u rënduar dhe për këtë, shumë kompani gjigande private, e kanë bërë vaksinimin e detyrueshëm. Mes tyre është edhe gjigandja mediatike, CNN, që ka pushuar nga puna 3 punëtorë. Këta të fundit, sipas mediave ndërkombëtare, nuk pranuan të marrin vaksinën anti- Covid.

Përveç CNN, Facebook, Google dhe Microsoft e kanë bërë të detyrueshëm vaksinimin për punonjësit. E gjithë kjo vjen pasi variantit Delta që po rrit numrin e të infektuarve në vend. Gjithashtu, disa vende kanë nisur marrjen e dozës së tretë anti- Covid, si përforcuese.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button