Bota

Zjarri në Kaliforni, flakët shkrumbojnë qytetin historik

Zjarri Dixie në Kaliforni ka shkrumbuar qytezën historike amerikane, simbol të epokës së Perëndimit të Egër dhe gjuetisë së arit.

Greenville ishte një nga vendet që u godit nga zjarri, duke mos lënë asnjë histori.

Mediat shkruajnë se goditat e shkatërruara ishin më shumë se 100-vjeçare.

Ndërkohë që në këtë zonë janë shkatërruar më shumë se 100 banesa dhe shumë biznese, por fatmirësisht, siç bëmë me dije më herët, nuk ka të dëmtuar në njerëz.

Njerëzit një ditë më parë braktisën çdo gjë dhe shpëtuan jetën e tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button