Lajme

Bregdeti shqiptar më i preferuari, radhë të gjata automjetesh në kufirin Kosovë-Shqipëri

Sezoni turistik ka sjell fluks të lëvizjeve në kufirin Shqipëri-Kosovë.

Nga të dyja palët po punohet me procedurë të përshpejtuar për shkak se hyrjet dhe daljet në të dy vendet janë të larta.

Fluksi i jashtëzakonshëm është raportuar që në orët e para të mëngjesit, pasi qytetarët e Kosovës i janë drejtuar bregdetit shqiptar për të pushuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button