Lajme

Përdhunoi dhe la shtatzënë 20-vjeçaren e sëmurë, ‘arrest me burg’ për 56-vjeçarin nga Roskoveci

Gjykata e Fierit ka caktuar masën ‘arrest me burg’ për 56-vjeçarin Petrit Arapi, i cili akuzohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me një 20-vjeçare, me probleme të shëndetit mendor.

Mësohet se nga ky abuzim e reja ka ngelur edhe shtatzënë, ndërsa thuhet se është në muajin e shtatë të shtatzënisë.

U arrestua shtetasi Petrit Arapi për veprën penale “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me persona të pazotë për t’u mbrojtur”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button