Show-Biz

Ndjekësi kurioz se çfarë pune bën, Tea i përgjigjet: Mbledh ullinj në Greqi

Tea Trifoni dhe bashkëbisedimet me ndjekësit janë të përditshme tashmë. Ajo me qetësi i përgjigjet pyetjeve të tyre, ndonëse ato shpesh herë mund të jenë ironike apo ofenduese. Këtë herë ajo ka ndalur tek një pyetje, që interesohet për punën q ëish- konkurrentja e “Për’puthen” bën.

Ku i merr lekët ti moj, çfarë pune bën?”, Tea me qetësi, i përgjigjet: Mbledh ullinj n’ Greqi në sezon, zoti llogaritar.

Tea nuk ka folur për punën që bën, ndërkohë që vazhdimisht shihet duke bërë pushime e duke jetuar jetën më të mirë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button