Bota

Ndërhyrja urgjente e qeverisë rezultoi me sukses, asnjë i infektuar me Covid-19 në Kinë

Duket se qeveria kineze arriti që ta qetësojë situatën e Covid-19, pas alarmin që u ngrit një muaj më parë. Kujtojmë se Kina pas shumë muajsh raportoi raste të reja të infektuara, duke detyruar qeverinë që të marrë masa të ashpra.

Mediat ndërkombëtare shkruajnë se masat e qeverisë dhanë frytet e para. Sipas raportit shënëdetësor, në Kinë nuk është raportuar asnjë person i infektuar me Covid-19, duke iu rikthyer normalitetit, por me masa të rrepta.

Kujtojmë se Kina, që nga fillimi i pandemisë, ka raportuar mbi 90 mijë të infektuar dhe mbi 4 mijë viktima. Ëuhan dhe Kina ishte vend inga doli ky virus.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button