Lajme

Plehrat mbajnë peng Shijakun prej katër ditësh

Duket se po merr zgjidhje problematika e mbetjeve në qytetin e Kavajës, të cilat prej katër ditësh nuk po pastrohen nga kazanët e mbeturinave, duke krijuar një situatë alarmante në qytet.

Mospastrimi i qytetit erdhi si pasojë e përfundimit të marrëveshjes mes Bashkisë së Shijakut dhe landfillit të Sharrës.

Ishte kryebashkiaku Elton Arbana, i cili mëngjesin e të shtunës paralajmëroi se deri ditën e hënë do të kishte një marrëveshje të re dhe situata do të vihej nën kontroll.

FaxNeës ka mundur të sigurojë dokumentin që perfekti i Durrësit ka firmosur për miratimin e vendimit të Këshillit Bashkiak për depozitimin e mbetjeve në Sharrë.

Bëhet e ditur se vonesa prej 3-4 ditësh është bërë pikërisht për shkak të këtij dokumenti, firmosja e të cilit i hap rrugë pastrimit të qytetit dhe rikthimit të situatës në normalitet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button