Lajme

“S’ka biznes pa shtet ligjor”/ Kim rikonfirmon mbështetjen për reformën në drejtësi

Ambasadorja e SHBA-ve në Tiranë, Yuri Kim, ka reaguar pas publikimit të raportit të Dhomës Amerikane të Tregtisë, duke vënë në dukje se ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë ndërmjet shtetit ligjor dhe biznesit.

Rregulla të qarta, përfshirë zgjidhjen përfundimtare të të drejtave të pronësisë, gjykata të pastra dhe ndjekja e vazhdueshme ligjore e korrupsionit do të tërheqë më shumë investime amerikane”, shkruan diplomatja ne rrjetet sociale.

Për këtë arsye, ambasadorja Yuri Kim ka theksuar se Shtetet e Bashkuara do të vazhdojnë të mbështesin zbatimin e reformës në drejtësi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button