Lajme

Ndahet nga jeta në moshën 75-vjeçare gazetari i njohur sportiv, Nexhat Gjuzi

Ndahet nga jeta në moshën 75-vjeçare gazetari i njohur Nexhat Gjuzi. Ky i fundit u lind në Kavajë më 13 shtator të vitit 1946.

Pjesën e parë të karrierës ja kushtoi gazetarisë dhe deri në vitet 90 u shqua si një nga gazetarët më të mirë sportiv të kohës.

Gjuzi ishte ndër themeluesit e Shoqatës së Intelektualeve Myslimanë. Ai shërbeu për disa vite si i zgjedhur i Kuvendit të Shqipërisë në poste të rëndësishme shtetërore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button